Menu
Your Cart

Spray-uri

Model: LAC-SA
Spray de bază alb opac Subli Prep Utilizați numai conform instrucțiunilor: Spray-ul de bază alb opac Subli Prep Opaque White este un spray de acoperire, de înaltă calitate, cu utilizare multiplă, pentru folosire pe aproape orice tip de suprafață solidă de culoare închisă cum ar fi metal, ceramică ..
24,00€
Model: UV-400
Spray protecție UV Subli Prep Utilizați numai conform instrucțiunilor: Spray-ul cu protecție UV Subli Prep UV Protection este un spray de acoperire final, de înaltă calitate, cu utilizare multiplă, pentru folosire pe aproape orice tip de suprafață. Utilizați împreună cu spray-ul transparent Subli ..
24,00€
Model: LAC-SSO
Spray alb semi-opac Subli Prep Utilizați numai conform instrucțiunilor: Spray-ul alb semi-opac Subli Prep Translucent White este un spray de acoperire pentru sublimare, de înaltă calitate, cu utilizare multiplă, pentru folosire pe suprafețe din sticlă. Aplicați peste spray-ul transparent Subli Pre..
24,00€
Model: LAC-ST
Spray sublimare transparent Subli Prep Utilizați numai conform instrucțiunilor: Spray-ul pentru sublimare transparent Subli Prep Clear este un spray receptiv transparent de acoperire pentru sublimare, de înaltă calitate, cu utilizare multiplă, pentru folosire pe aproape orice tip de suprafață. Se ..
24,00€
Model: PRM-250
Primerul de aderență Subli Prep este un compus special formulat astfel încât are o afinitate ridicată pentru suprafețele din sticlă, metal lucios și ceramică care îi permite să formeze o legătură fizică puternică cu acest tip de suprafețe. Pregătire înainte de utilizare: Asigurați-vă că toate supr..
26,50€
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)
Sublimati orice substrat!
 
Doza spray cu lac special pentru orice suprafete. Glazura aplicata pe lemn, sticla, plastic, etc. va permite sa sublimati (personalizati) aceste materiale dupa bunul plac!
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile și pentru a analiza traficul. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Confidentialitate.