Menu
Your Cart

Spray-uri

Model: LAC-SA
Spray de bază alb opac Digi Coat Utilizați numai conform instrucțiunilor: Spray-ul de bază alb opac Digi Coat Opaque White este un spray de acoperire, de înaltă calitate, cu utilizare multiplă, pentru folosire pe aproape orice tip de suprafață solidă de culoare închisă cum ar fi metal, ceramică și l..
24,00€
Model: UV-400
Spray protecție UV Digi Coat Utilizați numai conform instrucțiunilor: Spray-ul cu protecție UV Digi Coat UV Protection este un spray de acoperire final, de înaltă calitate, cu utilizare multiplă, pentru folosire pe aproape orice tip de suprafață. Utilizați împreună cu spray-ul transparent Digi Coat ..
24,00€
Model: LAC-SSO
Spray alb semi-opac Digi Coat Utilizați numai conform instrucțiunilor: Spray-ul alb semi-opac Digi Coat Translucent White este un spray de acoperire pentru sublimare, de înaltă calitate, cu utilizare multiplă, pentru folosire pe suprafețe din sticlă. Aplicați peste spray-ul transparent Digi Coat Cle..
24,00€
Model: LAC-ST
Spray sublimare transparent Digi Coat Utilizați numai conform instrucțiunilor: Spray-ul pentru sublimare transparent Digi Coat Clear este un spray receptiv transparent de acoperire pentru sublimare, de înaltă calitate, cu utilizare multiplă, pentru folosire pe aproape orice tip de suprafață. Se reco..
24,00€
Model: PRM-250
Primerul de aderență Digi Coat este un compus special formulat astfel încât are o afinitate ridicată pentru suprafețele din sticlă, metal lucios și ceramică care îi permite să formeze o legătură fizică puternică cu acest tip de suprafețe. Pregătire înainte de utilizare: Asigurați-vă că toate supra..
26,50€
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)
Sublimati orice substrat!
 
Doza spray cu lac special pentru orice suprafete. Glazura aplicata pe lemn, sticla, plastic, etc. va permite sa sublimati (personalizati) aceste materiale dupa bunul plac!
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile și pentru a analiza traficul. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Confidentialitate.