Menu
Your Cart

Tablouri sticla

Tablou de sticla Lumenglass mare
La comanda 7 zile
Model: TSM-400
Dimensiuni: 40 x 26 cm sau 26 x 40 cm2 bucati/pachetTablou din sticla de inalta calitate,sublimabil,ideal pentru trofee,premii, prezentari fotografice,etc. Imaginile prind viata cu o stralucire calda cand sunt iluminate direct.Format peisaj sau portret ( orizontal sau vertical ) sau chiar mont..
17,00€
Tablou de sticla Lumenglass mediu orizontal
La comanda 7 zile
Model: TS-258
Dimensiuni: 15.8 x 17.9 cm2 bucati/pachetTablou din sticla de inalta calitate,sublimabil,ideal pentru trofee,premii, prezentari fotografice,etc. Imaginile prind viata cu o stralucire calda cand sunt iluminate direct.Format peisaj ( orizontal ) sau chiar montat pe perete...
14,00€
Tablou de sticla Lumenglass mediu vertical
La comanda 7 zile
Model: TS-179
Dimensiuni: 17.9 x 15.8 cm2 bucati/pachetTablou din sticla de inalta calitate,sublimabil,ideal pentru trofee,premii, prezentari fotografice,etc. Imaginile prind viata cu o stralucire calda cand sunt iluminate direct.Format portret ( vertical ) sau chiar montat pe perete...
14,00€
Model: TSO-178
Dimensiuni: 17.8 x 12.7 cmTablou din sticla de inalta calitate,sublimabil,ideal pentru trofee,premii, prezentari fotografice,etc. Imaginile prind viata cu o stralucire calda cand sunt iluminate direct.Format peisaj ( orizontal ) ..
6,50€
Model: TSV-127
Dimensiuni: 12.7 x 17.8 cmTablou din sticla de inalta calitate,sublimabil,ideal pentru trofee,premii, prezentari fotografice,etc. Imaginile prind viata cu o stralucire calda cand sunt iluminate direct.Format portret ( vertical ) ..
6,50€
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile și pentru a analiza traficul. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Confidentialitate.