Menu
Your Cart

Cani albe

Cana alba pentru sublimare ORCA PREMIUM
Top
Brand: Orca Model: CASO
Cana ceramica alba pentru sublimare cu ORCA coating (AAA)Culoare alba stralucitoare. Transferul termic al imaginii se realizeaza la cea mai buna calitate.Rezistenta la peste 2000 cicluri de spalari la masina de spalat vase.Rezistenta la microunde. Inaltime: 95mmDiametru..
1,35€
Cana Alba Sublimare Orca - Ambalata Individual
Nou
Model: CASO - 02
Cana Alba Sublimare Orca - Ambalata IndividualCana ceramica alba pentru sublimare cu ORCA coating (AAA)Culoare alba stralucitoare. Transferul termic al imaginii se realizeaza la cea mai buna calitate.Rezistenta la peste 2000 cicluri de spalari la masina de spalat vase.Rezistenta la microunde.Se..
1,50€
Cutie 36 buc. - Cana alba pentru sublimare ECONOMY (0,90€/buc.)
Top
Model: CAS-ECON
Cana alba pentru sublimare Economy, (A), Orca RED CoatingDimensiuni:Inaltime: 94 mmDiametru: 83 mmVolum: 330 ml36 buc./cutieATENTIE! SE VINDE NUMAI LA CUTIE!REZISTENTA BUNA LA MASINA DE SPALAT VASE !..
32,40€
Cutie 36 buc. - Cana alba pentru sublimare STANDARD (1,10 €/buc.)
Top
Model: CAS-02
Cana alba pentru sublimare (AA),  ORCA Blue coatingCeramica de calitate excelenta. Inaltime: 94mmDiametru: 83mmVolum: 330 ml36 bucati/cutieATENTIE! SE VINDE NUMAI LA CUTIE!REZISTENTA FOARTE BUNA LA MASINA DE SPALAT VASE !..
39,60€
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile și pentru a analiza traficul. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Confidentialitate.