Returnare Produse

Retur articol de stoc

În principiu se stabileste ca marfa comandata si livrata corespunzator nu poate fi returnata. Reclamatiile referitoare la neconcordanta dintre marfa si factura nu se admit dupa semnarea facturii de catre reprezentantul clientului, in cazul livrarii directe a unui reprezentant SC Sublirom Co., sau dupa un termen de maxim 2 zile lucratoare, in cazul livrarilor prin curier rapid. Orice retur (altele decat cele referitoare la calitatea marfii) se va comunica in scris in termen de maximum 2 zile de la receptie si se trimite retur vanzatorului in maxim 4 zile de la livrare. Conditia primordiala de retur este ambalajul intact din orice punct de vedere.

Produsele trebuie sa fie returnate în ambalajul original sau echivalent. Noi nu vom credita produsele care sunt deteriorate din cauza ambalajelor insuficiente. Va rugam sa folositi o cutie de protectie pentru a preveni deteriorarea în timpul tranzitului.

Acest formular trebuie sa fie completat în întregime, si va vom raspunde prin e-mail în termen de 3 zile lucratoare, cu instructiuni de returnare.

Informatii Comanda

* Nume:


* Prenume:


* E-Mail:


* Telefon:


* ID Comanda (valabil doar pentru comenzile efectuate pe site) :


Data Comanda:

Informatii Produs & Motivul Returnarii

* Nume Produs:

* Cod Produs:

Cantitate:
* Motivul Returnarii:
Produsul este Deschis:


Defecte sau alte Detalii:
Introdu codul in csauta urmatoare:

Despre noi

Te invităm să experimentezi SUBLIROM CO. şi avem încredere că împărtăşim aceeaşi convingere: viitorul este într-adevăr “SUBLIM”.

Contact

  • +40-21.352.14.83
  • +40-744-25.28.27
Top